S A X O N I A - F R A N K E

Razvoj

Razvoj

Z dolgoletnimi izkušnjami smo zavezani k podpori naročnikom v vseh fazah razvojnega procesa – od prvotne ideje do prehoda v serijsko proizvodnjo. Naš cilj je zagotoviti tehnično podporo in strokovno znanje, ki vam omogoča, da se vaše zamisli izoblikujejo v kakovostne in funkcionalne izdelke

1

Razvoj novega
izdelka

Proces razvoja novega izdelka se prične z idejo, ki jo nato oblikujemo v osnutek. Sledi konstrukcija izdelka, simulacija brizganja, 3D-tiskanje, izdelava prototipnega orodja in serija testiranj. Vsak korak je skrbno načrtovan in izveden, da se zagotovi tehnično učinkovitost in funkcionalnost končnega izdelka.

2

Razvoj obstoječega izdelka

Pogosto prejmemo povpraševanja strank za proizvodnjo že razvitih izdelkov. Naša naloga je, da na podlagi izkušenj in računalniško podprtih analiz predlagamo izboljšave za optimizacijo izdelka in procesa – industrializacijo. Izvede se analizo možnosti izdelave (Feasibility study), ki stranki omogoča prilagoditev izdelka za serijsko proizvodnjo.

3

Najsodobnejša programska oprema

Pri razvoju izdelkov uporabljamo najsodobnejšo programsko opremo, kot je Cimatron za konstruiranje ter Moldex3D za simulacijo brizganja. Tovrstna tehnološka orodja nam omogočajo natančno načrtovanje, analizo in optimizacijo proizvodnih procesov, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost naših izdelkov.