S A X O N I A - F R A N K E

Proizvodnja izdelkov iz termoplastov

Proizvodnja izdelkov iz termoplastov

S sodobno in inovativno tehnologijo lahko zadostimo zahtevam najzahtevnejših kupcev. Naš cilj je zagotoviti, da so naše storitve vedno korak pred industrijskimi standardi.
 

Sodoben strojni park

Razpolagamo s sodobnim strojnim parkom z več kot 50 stroji, ki nam omogočajo izvedbo široke palete proizvodnih procesov in storitev.
 

Stroji Krauss-Maffei in Engel

Uporabljamo stroje proizvajalcev Krauss-Maffei ter Engel z zapiralno silo od 50 do 300T, kar zagotavlja visoko stopnjo natančnosti in zanesljivosti v naših proizvodnih procesih.
 

Vrhunski sušilno-dozirni sistem Motan

Razpolagamo z vrhunskim centralnim sušilno-dozirnim sistemom Motan, ki zagotavlja optimalno pripravo materialov pred procesom brizganja.
 

Skladiščni silosi za material

Dva skladiščna silosa za material omogočata učinkovito upravljanje z zalogo in zagotavljata, da so materiali vedno na voljo za proizvodnjo.
 

Izkušnje s tehničnimi materiali

Izkušnje imamo z vsemi vrstami tehničnih materialov, kot so PA, PA66, PPA, PBT, PP in PEHD, kar nam omogoča fleksibilnost pri izbiri pravega materiala za vaše izdelke.
 

Visoko avtomatizirana proizvodnja

Za velike serije ponujamo visoko avtomatizirano proizvodnjo (s 100% kontrolo kritičnih karakteristik), za manjše serije pa je možna tudi ročna montaža.
 

Avtomatizirana naknadna obdelava izdelkov

Poleg brizganja izdelkov nudimo tudi avtomatizirano naknadno obdelavo izdelkov, kot so lasersko označevanje, tampo tisk, vroče žigosanje, ultrazvočno varjenje, kovičenje, lasersko varjenje.
 

Avtomatizirano posebno navijanje žice

Specializirani smo za avtomatizirano posebno navijanje žice, ki zagotavlja visoko natančnost in konsistenco pri pripravi izdelkov.
 

Kondicioniranje poliamidnih izdelkov

Kondicioniranje (vlaženje) poliamidnih izdelkov v parni komori zagotavlja, da so naši izdelki vedno pripravljeni za naslednjo fazo proizvodnje ali dostavo.
 

Avtomatizirano pakiranje izdelkov

Možnost avtomatiziranega pakiranja izdelkov v prodajno embalažo omogoča učinkovito in zanesljivo dostavo končnih izdelkov.
 

Sodobno regalno skladišče

Razpolagamo s sodobnim regalnim skladiščem materiala in izdelkov, ki zagotavlja hiter dostop do zalog in učinkovito upravljanje z inventarjem.