S A X O N I A - F R A N K E

O nas

Podjetje SAXONIA-FRANKE

Kot družinsko podjetje, zavezano visoki kakovosti, SAXONIA-FRANKE zagotavlja celovito podporo svojim strankam na področju tehnologije štancanja in oblikovanja, tehnologije brizganja plastike ter sestave komponent.  Podjetje je leta 1981 v Göppingenu v Nemčiji ustanovil Jörg Franke, leta 1995 pa je bila v Sloveniji ustanovljena hčerinska družba Saxonia d.o.o., specializirana za brizganje plastike.

Skozi desetletja smo se razvili v enega izmed vodilnih proizvajalcev brizganih delov, osredotočenih na avtomobilsko industrijo in gradbeništvo, s poudarkom na hitri gradbeni tehnologiji. Leta 2009 smo se preselili iz najetih prostorov v Tržiču v lastno sodobno zgradbo v Žirovnici, ki smo jo že leta 2017 razširili in nadgradili z lastno orodjarno.

Temelj našega uspeha je stalno stremljenje k inovativnosti in dinamiki, skupaj z neomajno predanostjo kakovosti in zanesljivosti dobav. To dosežemo s kvalificiranimi sodelavci, uporabo tehnično naprednih strojev in holističnim, trajnostno naravnanim pristopom k izpolnjevanju zahtev strank. V podjetju SAXONIA-FRANKE smo predani zagotavljanju, da sta kakovost in učinkovitost našega dela ter izdelkov neločljivo povezani z odgovornostjo do okolja in družbe.

Skupina podjetij SAXONIA-FRANKE vključuje samostojno delujoča podjetja:

Poglejte predstavitveni video